Nybörjarguide för bingo online

Online bingo är som nämnt tidigare ett stort fenomen och det finns massor av bingosajter att välja mellan.

När du skall välja vilken site som är “bäst” kan man bryta ner det i tre följande frågor:

  • Vilka bingosajt erbjuder de bästa erbjudandena och bonusar?
  • Vilken sida har bäst rykte?
  • Vilka spel erbjuds på bingosajten som du skall börja spela på?

Kampanjer och Bonusar

De bästa bingosajterna erbjuder nästan alltid bonus. När du söker på sajten och kan läsa recensioner så dyker ofta ord som “bonus” och “bonusar” upp.

Det kluriga när du signar upp till en bingosajt som påstår sig erbjuda bonus är att alltid läsa det finstilita. En bingo site kan erbjuda 100% insättningsbonus på upp till $200 dollar men kolla vilka villkor som gäller!

Generellt sett så ser reglerna för online bingo bonus gå ut så här: du måste uppfylla ett omsättningskrav innan du tjänar X dollar i bonus.

En sak som är ganska vanligt i bingovärlden är kravet på hur mycket du spelar för, ofta 3 gånger pengar, vilket betyder att du måste satsa $ 600 för att få ut dina $200. Om du begär en utbetalning innan du har träffat detta krav kan din bonus annulleras. Vi på spela-keno försöker alltid att få med all info om ett bingorum och om det finns några hakar för att få din bingo bonus.

Rykte

En bingospelare som är ny till spel online bör hålla sig till Webbplatser de känner till. De flesta i Sverige har troligen hört talas om MariaBingo eller Betsson Bingo genom TV, tidningar osv. Att välja en sajt som för första gången är viktigt för att känna sig trygg och inte bli lurad av bedragare.

Bingo Spel som erbjuds

Istället för att gräva runt bland hundratals bingo webbplatser för att leta efter den bingo variant som du vill spela, bör du känna till de olika bingo mjukvaruutvecklarna.

Det finns egentligen bara fyra namn du behöver känna till: Playtech, Aqua Gaming, St Minver och Parlay.

Var och en av dessa är en riktigt bra bingo programutvecklare som erbjuder tillräckligt spelvarianter att hålla de flesta bingospelare nöjda. Om du håller dig till sajter på någon av dessa fyra plattformar kan det inte gå fel.