Skrapa triss

Svenska Spels lotter kallas ofta för Skraplotter. Det är oftast en kartongbit som har en form av en rektangel. Denna är täckt med latex och under latexen så finns det siffror. Latexen kan du skrapa bort och om du lyckas få tre stycken av lika belopp så har du vunnit.

Den vanligaste skraplotten som Svenska Spel lanserar heter Triss som är gul och fungerar precis tidigare beskrivna sätt. Den kostar 25 kronor och erbjuder en vinstchans på ett av fyra. Detta innebär att du har 25 procents chans att vinna och den vanligaste vinsten är att du får insatsen tillbaka på din triss. Att skrapa triss har blivit ett folknöje idag. Precis som Keno också varit i årtionden redan.

Att ge bort en Triss är en väldigt vanlig gåva då de ofta kan generera i stora vinster om man har tur. Det finns även en symbol med en TV-ruta som kan uppkomma i trissen. Om du får tre av dessa så har du vunnit väldigt mycket oavsett om beloppet enbart är en hundralapp.

Detta innebär nämligen att du får vara med i Nyhetsmorgon och skrapa en lott med garanterad vinst i TV. Nuförtiden kan du även skrapa skraplotter online.

Skraplotter

Då vinner du antingen en större summa direkt eller en summa varje månad i ett visst antal år. Detta är någonting som många drömmer om då det i stort sett innebär en passiv inkomst och en ekonomisk trygghet under många år framöver.

Det mesta du kan vinna på detta är 100 000 kronor i månaden i 25 år. När man vinner de tre TV-rutorna så behöver man inte vara med och skrapa i TV, utan du kan även välja att få skrapa två lotter ändå för att se vad du har chansen att vinna.

Det är dock mer lämpligt att skicka någon annan som företräder en då detta är någonting som TV4 vill ha på daglig bas. Varje morgon så skrapar någon en lott från Svenska Spel i TV.